Richtlijnen bezoeken

Om het voor iedereen toch nog steeds veilig te houden behouden wij graag nog even de vooropgestelde regels :

Voorzorgsmaatregelen bij een bezichtiging aan een pand met een vastgoedprofessional
Bij een bezichtiging aan een pand met een vastgoedprofessional moeten de hiernavolgende voorzorgsmaatregelen in acht genomen worden. Dit in overeenstemming met het ‘Protocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector’, dat tot doel heeft de veiligheid te garanderen in het licht van de strijd tegen het COVID-19-virus.

* Tijdens het plaatsbezoek moet de social distancing te allen tijde gerespecteerd worden
* Er worden geen handen geschud
* Beperk de duurtijd van het bezoek en neem eventueel na het bezoek (telefonisch) contact op met de vastgoedmakelaar voor verdere bespreking
* Ga nooit zonder afspraak op plaatsbezoek
* Breng je eigen mondmasker mee en respecteer de mondmaskerplicht
* Pas de nodige handhygiëne toe bij aanvang van het bezoek. De vastgoedmakelaar voorziet hiertoe het nodige materiaal
* Respecteer het tijdslot dat de vastgoedmakelaar voorstelde. Kom niet te laat en maak het bezoek niet nodeloos langer dan vereist om een goed beeld te krijgen van het pand
* Bij een bezoek mogen maximaal 3 volwassen personen aanwezig zijn, de vastgoedmakelaar en bewoners niet inbegrepen. Raak tijdens bezichtigingen geen deuren of voorwerpen aan. De vastgoedmakelaar opent alle deuren, ramen en/of kasten
* Blijf thuis als jij of iemand uit je nauwe contacten ziekteverschijnselen vertoont of in contact is geweest met iemand die ziekteverschijnselen vertoont of als je valt onder de quarantaineverplichtingen
* Heb je een risico-contact gehad, ben je in afwachting van testresultaten of werd je positief getest? Meld dit dan zonder uitstel aan de Covid-19-coördinator van het vastgoedkantoor, wiens contactgegevens je hier terugvindt:
______________________
* Volg altijd de aanwijzingen van de vastgoedmakelaar
* Voorafgaand aan het bezoek zal de vastgoedmakelaar ter plaatse met jou nogmaals de regels overlopen, zodat je duidelijk zicht hebt op de voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften die garanderen dat het bezoek veilig verloopt.
* Wil je deze en andere voorzorgsmaatregelen nog eens rustig overlopen? Dat kan onder meer via de handige informatievideo die door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ter beschikking wordt gesteld (https://www.youtube.com/watch?v=uDcRXZi29d4).

Voorzorgsmaatregelen bij een bezichtiging voor bewoners
Bij een bezichtiging in het kader van een te-koop of te-huurstelling worden een resem voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Dit in overeenstemming met het ‘Protocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector’, dat tot doel heeft de veiligheid te garanderen in het licht van de strijd tegen het COVID-19-virus.
Ook als bewoner moeten we beroep doen op jouw medewerking. Daarom informeren we je hierbij graag over enkele richtlijnen die strikt nageleefd moeten worden:
* Er worden geen handen geschud
* De geldende regels dienen gedurende het volledige bezoek toegepast te worden. Let er op dat ten allen tijde de social distancing toegepast wordt
* Zeg de afspraak met de makelaar of professional af als jij of iemand uit je nauwe contacten ziekteverschijnselen vertoont of in contact is geweest met iemand die ziekteverschijnselen vertoont of als je valt onder de quarantaineverplichtingen
* Heb je een risico-contact gehad, ben je in afwachting van testresultaten of werd je positief getest? Meld dit dan zonder uitstel aan de Covid-19-coördinator van het vastgoedkantoor, wiens contactgegevens je hierna terugvindt:
______________________
* Volg altijd de aanwijzingen van de vastgoedmakelaar
* Zorg voor een goede verluchting na elk bezoek
* Voor aanvang van het bezoek zal de makelaar met jou nogmaals de regels waarbinnen het bezoek kan plaatsvinden overlopen.
* Wil je deze en andere voorzorgsmaatregelen nog eens rustig overlopen? Dat kan onder meer via de handige informatievideo die door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ter beschikking wordt gesteld (https://www.youtube.com/watch?v=uDcRXZi29d4) 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons