Premium Partner Second Home Spanje

Uw erkend Vlaams makelaar, ook in Spanje.
Second Home Spanje is het eerste en enige netwerk in Vlaanderen die kandidaat kopers vanuit Vlaanderen begeleidt voor, tijdens en na aankoop van een woning in Spanje.
We maken het verwerven van een eigendom in het buitenland een stap eenvoudiger.
Second Home Spanje staat er garant voor dat we elke kandidaat koper ‘ontzorgen’ bij aankoop van woning in Spanje.
We zijn dan ook een netwerk van erkende vastgoedmakelaars (vestiging in België en erkend door beroepsinstituut) die werken vanuit Vlaanderen naar Spanje. Eén van de grote voordelen bestaat er uiteraard in dat wij kunnen starten met een voorafgaand persoonlijk gesprek in België om van hieruit de behoeften, wensen en budget in kaart te brengen zodoende verschillende woningen te selecteren waar de klant (ook) op lange termijn gelukkig en tevreden zal zijn.
De potentiële koper maakt vervolgens ook kennis met de persoon die hem zal begeleiden gedurende gans het proces en dit schept uiteraard een vertrouwensband, nodig voor aankoop in buitenland.
We werken echt op lange termijn basis en ervaren dit via de vele mond aan mond reclame.
Second Home Spanje heeft wellicht een woning voor elk type eigenaar en elk budget.
Woningen voorzien van alle faciliteiten en uiteenlopende eigenschappen om er het hele jaar door of slechts tijdelijk in te wonen, woningen om tot rust te komen en vooral te genieten.

Wacht niet langer om uw Spaanse droom te verwezenlijken! 

Boek uw eerste vrijblijvende kennismaking via onze website en wij zorgen voor een zorgeloos parcours!

U kan ook inschrijven via daphne@sherwin-immo.be of bel mij op het nr 0486 43 49 08 voor de gratis events zoals Immo & Tapas, één van de gratis kleinschalige informatie-avonden, georganiseerd door Second Home Spanje. Op deze avonden kunt u met al uw vragen terecht bij een erkende Belgische makelaar. U krijgt dus ook vele tips over aspecten waar u niet direct aan heeft gedacht.

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons